Information

På den här sidan kan du få lite information om vad som nog har hänt dig och hur dom kan läsa dina tankar och föra in röster i ditt huvud. Olika människor har olika berättelser men det finns ofta en röd tråd att följa. Vissa liknande mönster. Hur du vet om ifall du är drabbad har du nog redan läst om. Förr i tiden var man tvungen att lägga in personen på sjukhus och utföra en operation. Senare utvecklade man teknologin till att bara behöva injicera det i blodet via ett sjukhusbesök.

 

 

Idag är teknologin så avancerad att allt dom behöver är din DNA för att sända signalen rätt och börja lyssna på dig och påverka din kropp på olika sätt. Teknologin att prata i ditt huvud kräver ingen teknik alls i dig eller ditt DNA. Dom använder en teknik som kallas för "Voice to Skull".

 

Hur vet jag allt det här? För att dom som har trakasserat mig har lagt ner otroligt mycket ansträngning på att lära mig hur otroligt känslig tekniken är. Dom har noga och i detalj påpekat varje minsta lilla tanke och känsla. Ofta har dom använt sig av "knackade ljud" för att påpeka för mig hur mycket dom hört. Eller brummande ljud dom sänker och höjer för att berätta att dom hört det och det. Kombinerat med tal och tankar i mitt huvud. I 6 månader har dom hållt på så här så jag har lärt mig hur överkänslig den här teknologin faktiskt är.

 

Dom läsa dina tankar som består av ord. Även väldigt vaga ord i ditt huvud som du kanske

själv inte är medveten om. Dom kan se bilderna du själv skapar i ditt huvud. Läsandet är även så känsligt att dom kan se bilden även när din hjärna skickar så vaga impulser att du själv inte ser bilden längre. Dom kan fortfarande se den. Teknologin är med andra ord nästan orättvist känslig. Teknologin kan även läsa av intentioner. Dvs du behöver inte tänka vare sig ord eller bilder. Det kan räcka att du får en känsla över något särskilt du ska göra och dom plockar upp det. Även här är teknologin orättvist överkänslig. Det räcker med att en liten svag impuls hjärnan skapas så tar dom upp intentionen helt och hållet medan det i din hjärna bara känns som en jätte vag känsla som du inte ens kan placera någonstans. Du kan nästan teoretiskt ha glömt bort vad känslan handlade om men dom plockar känner dom av det. Du kan tänka att olika karaktär i filmen är personer du känner så känner dom av det. Ingenting i dina tankar och känslor hålls hemligt. Dock så kan dom i viss utsträckning dra egna slutsattser om dina upplevelser. Dom kan tolka det som att du ogillar en viss människa trotts att du inte gör det för att dina känslor inte var helt starka runt den personen.

 

Teknologin är väldigt överkänslig och används därför väldigt orättvist av många människor. Dom som använder teknologin behöver inte vara forskare och vetenskapsmän. Vem som helst kan använda den och se detta djup ändå. Vilket gör att flera rörelser kan använda teknologin och kan använda sig av flera olika människor.

 

Dom kommenterar ofta dina egna tankar. Vad dom gör har mycket med vad du tänker på att göra. Dom använder med andra ord dina tankar emot dig. Dom kan lätt också börja anklaga dig för saker du gör eller tänker trotts att det dom själva gör är mycket värre. Deras vocie to skull teknik kan låta båda hög och låg. Så låg att det känns som dina egna tankar. Du kan då börja tänka på något och dom fyller sen i den meningen själva.

 

Det finns en mängd saker dom kan göra fysiskt med kroppen så som att orsaka smärtor eller olika sinnesstämningar. Dom kan göra dig trött, deprimerad och vilsen. Många utsatta personer påverkas också av verkliga ljud runtomkring sig. Så som smällar i möbler, fläktar som ökar och sänks i hastighet och lampor som ökar i styrka. Dom kan ge en lite poltergeist stämning i ditt hem som inte bara har med mentala saker att göra. Dom kan med andra ord rikta sateliterna mot saker i din omgivning och inte bara mot dig själv. Faktum är att dom kan med impulser i din hjärna ge

intrycket av att det smäller i möbler. Men dom kan också göra så att det fysiskt smäller i möbler. Det är oftast fläktar och lampor dom påverkar. Saker som kan påverkas är köksfläkten, kylskåpet och diverse glödlampor. Sitter du runt ett bord tex kan glödlampan i taklampan öka i styrka bara

för att dom ska visa att "dom är där". Det är en del av trakasserierna.

 

Dom kan börja peta på dina relationer runtomkring dig och vad dom tycker och så. Dom kan kommentera dina vänner och fiender eller påstå saker om folk omkring dig. Både vad du tycker om dom och vad dom tycker om dig. Dom försöker påverka dig och se dina reaktioner genom att prata om folk omkring dig.

 

Det finns inget bra försvar i dagens läge. Vissa pratar om att homeopatiskt guld kan hjälpa. Det finns även spirituella personer som säger sig kunna "blockera" dessa ord i huvudet genom att fokusera sig på rätt delar av hjärnan. Med hjärnläsningen får du helt enkelt försöka att tänka på andra saker eller ändra din fokus från dina normala tankar om du inte vill att dom ska läsa för mycket. Men

du kan inte försvara dig mot tankeläsningen. Du kan nynna någon melodi i huvudet, tänka på färger eller prata med andra människor. Meditation eller att bara försöka tömma sinnet från tankar går också. Men du kommer inte kunna ha en "fri zon" då du gör något häftigt trix så att du kan tänka för dig själv.

 

Dom kan läsa alla dina minnen och leka med dom. Dom kan läsa upp minnen för dig via voice to skull om dom vill. Dom kan spela upp minnen för dig som det vore diabilder och framkalla dofter från dessa minnen. Om du tänker på ett särskilt minne så kan dom fylla i och förklara mera detaljer från det minnet. Dom kan även radera minnen och sätta in nya minnen eller ge dig alternativa personligheter om dom så önskar. Dom kan med andra ord leka med dina minnen rätt mycket.