Dina Känslor

Du kan bli mood castad. Det betyder att dina känslor inte är dina egna känslor utan känslor som har blivit planterade i dig via mind control. Dom gör två saker för att åstadkomma detta. Först tar dom borta dina egna naturliga känslor. Sedan planterar dom in artificiella känslor för att ytterligare kunna styra dig på olika sätt. Till exempel så kan dom inte bara lägga inte tanken ”Åh vad jobbigt det här är.” Dom kan även lägga in känslan tristess i din hjärna för att göra dig uttråkad vilket ytterligare ger effekten av att det är

du som gör valen. Hur vet jag då om jag är mood

castad? Det finns vissa tecken

 

1. Du känner väldigt tydligt att dina känslorna inte passar ihop med dina åsikter längre.

 

2. Du känner dig som en annan människa. Som du vore utbytt.

 

3. Du kan inte självmant ändra dina känslor. Dina känslor känns som fastlåsta.

 

4. Du kan helt oväntat bli helt nedtyngd av negativa känslor eller flyga som på små moln i posiitiva känslor som om du vore hög. Det är onaturligt för kroppen att göra så.

 

5. Du känner dig nedtyngd väldigt ofta och har väldigt svårt för att bli glad.

 

6. Kraftiga känsloändringar kan komma i kombination med dåligt beteende som om du vore ”straffad” för hur du beter dig.

 

7. Du kan under en lång tid under dagen känna en stor känsla av ”tomhet” i ditt huvud. Den här vågen av känslor som svallar hit och dit finns inte där längre. Det är som om din hjärna väntar på att motta nya känslor. Om du är mood castad så klandra dig inte själv för mycket. Kom ihåg att det inte är dina känslor och således inte dina vanliga reaktioner. Du agerar som du vore en annan person. Du kan försöka att översvämma din artificiella känslorna med känslor av lycka och skratt även dom det känns svårt. Umgås med folk du gillar, se på stand up och komedier. Kom ihåg att dricka mycket vatten för det är påfrestande för hjärnan att vara så pass kontrollerad. En person i mind kontroll konsumerar mycket mer vätska an ändra människor på grund av att hjärnan ofta överarbetar på grund av allt grejande och mixtrande som handlerna gör. Sjunk inte in för mycket i dom negativa känslorna. Gör något kreativt och roligt istället som att se en bra film eller lyssna på musik.